A szervezőkről
A projektért felelős:

Simona Stibilová
Bratislava
simona@studentskevolby.sk

Martin Kuštek
Bratislava
martin@studentskevolby.sk

 

Matej Nižňan
Budmerice
matej@studentskevolby.sk

 

 

Natália Zikmundová
Banská Bystrica
nataliazikmundova@gmail.com

Peter Čapkovič
Bratislava
petercapkovic0@gmail.com

Pozsonyi Ifjúsági Tanács:

Jelenleg a diákválasztásokat a szlovákiai szektorban aktív hallgatók egy csoportja szervezi a pozsonyi régió ifjúsági tanácsának égisze alatt.

Az RMBRK egyesíti a pozsonyi régióban dolgozó gyermek- és ifjúsági szervezeteket, tanulóiskolai tanácsokat, ifjúsági dolgozókat, ifjúságkutatókat és más ifjúsági dolgozókat, fiatal vezetőket, ifjúsági vezetőket és önkénteseket. Az RMBRK iránt érdeklődő fiatalok iránti érdeklődés, akik javítani akarják a fiatalok helyzetét mind a fővárosban, mind Szlovákiában, olyan projektek fejlesztésére irányulnak, mint a hallgatói választások, közös célok és önzetlen együttműködés alapján.

Akárcsak a pozsonyi ifjúsági tanács, a hallgatói választások olyan projekt, amely minden fiatal számára nyitott az együttműködésre, a szabad, kulturális és demokratikus társadalom jövőképe mellett, amelyet a fiatalok is aktívan teremtenek.

Polgári egyesület középiskolás diákok számára:

2012-ben a pozsonyi C. S. Lewis kétnyelvű középiskolás középiskolás diákjai különféle érdeklődési körökkel ötvözték a projektekkel, ösztöndíjakkal és külföldi tanulmányokkal kapcsolatos érdeklődésüket. Információkat keresve ezekről a szabadidős tevékenységekről és lehetőségekről, mindegyik nagy időt töltött, ezért úgy döntött, hogy megkönnyíti bármely középiskolás diák számára az adatok összefoglalását, valamint a személyesen begyűjtött információk és személyes betekintések és tapasztalatok közzétételét egy weboldalon, nyilvános rendezvényeken és személyes találkozókon keresztül.
Ma a középiskolások számára nemcsak információs portál, hanem Szlovákiában fekvő városok informális oktatási rendezvényeinek programja, mentori program a középiskolások vezetői programjához és a Buddík társprogramhoz – de mindenekelőtt aktív hallgatók közössége, akik nem félnek lépést tenni. Szlovákiában.

Intézet
nyilvános kérdések:

Az IVO független központ a közpolitikai kérdések elemzéséhez
átalakulási folyamatok. Ötleteket generál, amelyek befolyásolhatják a fontos társadalmi döntések előkészítésének és végrehajtásának folyamatát. Kutatási eredményeinek közzétételével az IVO részt vesz a fontos közérdekű kérdésekről folytatott vitában. Kritikus szakmai reflexiót és ellenzi a különféle társadalmi szereplők által kínált megoldásokat.

Az IVO 2014. évi önkormányzati, elnöki és európai hallgatói választásokat szervezett.

Együttműködési partnerek: